T-Mobile website zonder informatie erg populair

Door: Lucas Raggers - 30 reacties

De features heeft’ie, een verlaagde aanschafprijs ook maar toch is het nog even afwachten wat de iPhone 3G gaat doen in Nederland en de rest van de wereld. Een kleine graadmeter is misschien het websitebezoek van t-mobile.nl.

Sinds bekend is geworden dat T-Mobile de provider van de iPhone in Nederland wordt, krijgt de website het flink te verduren wat betreft bezoekers. Maar helaas, er valt nauwelijks iets te vinden op de website: geen prijzen, geen abonnementsvormen, niks. Je kunt wel je e-mailadres achterlaten om je op de hoogte te laten houden over de iPhone. Meer dan 40.000 mensen hebben dit al gedaan en dat zet te denken: 40.000 x 199 = …

Reacties

30 reacties
 • Profielfoto
  Youppie

  7960000

 • Profielfoto
  Almost Daily
 • Profielfoto
  polansky

  Ik zou het liefst zien dat T-Mobile het ding ook voor bestaande klanten aantrekkelijk gaat maken.

  Weet iemand of je een nog lopend abbo bij T-mobile ook kunt upgraden/oversluiten. Zit nu met een Flex 15. Met een internet abbo van een tientje erbij is het interessant om een iPhone aan te schaffen en over te stappen op een Relax abonnement. Maar daarvoor zou ik mijn contract moeten openbreken, en geen idee of dat kan?

 • Profielfoto
  STEVEJ0BS

  Hoe gaat het nou in z’n werk?

  De iPhone is alleen in een winkel te koop omdat je ‘m gelijk met een abonnement aan moet schaffen?
  Of kun je ‘m gewoon weer activeren via iTunes?

 • Profielfoto
  Tomac5

  even voor de duidelijkheid: de iPhone is dus NIET meer los te koop zonder abo om er een SIM only kaartje in te zetten? We worden dus gedwongen om een abonnement te nemen bij T Mobile?

 • Profielfoto
  Maarten ter Horst

  @ Tomac5: Volgens de wet moet de iPhone in België en Frankrijk ook los te koop zijn en in Italië gaat hij ook met prepaid verkocht worden.. Maar dat gaat je iig wel meer dan 600 euro kosten…

 • Profielfoto
  polansky

  @Tomac5
  Voor zover ik heb begrepen: JA :(

 • Profielfoto
  petethefreeze

  voor wat betreft in Frankrijk kopen en zo: er zijn duidelijke aanwijzingen op TUAW, Macrumors etc dat bij andere providers bepaalde functies niet werken zoals: visual voicemail, push email over mobile.me, en assisted GPS. Jailbraken en gebruiken bij een andere provider betekent in vele gevallen dus een 3g iPhone hebben, maar een iPhone eerste generatie qua functionaliteit.

 • Profielfoto
  michielrutjes

  @Junior: Wat ik begrepen heb is dat activeren niet meer via iTunes gaat, maar direct in de winkel. Dan duurt het daar allemaal wat langer, maar illegale zaken worden daardoor een stuk lastiger gemaakt.

  @Polansky: Same here. Ik zit nog even aan mijn abbo vast, maar ik heb er wel wat voor over om deze om te zetten.

 • Profielfoto
  Ce

  Dat enthousiasme wordt vanzelf minder indien de zojuist bekende gemaakte tarieven van T-Mobile Duitsland een graadmeter zijn voor Nederland. Ik ga toch ‘ns even die HTC van dichtbij bekijken…..

  https://www.t-mobile.de/unternehmen/presse/pressemitteilungen/1,12219,20864-_,00.html

 • Profielfoto
  petethefreeze

  @ce zie mijn post in het iPhone forum van OMT. Zerk had echter een goed punt dat de andere tarieven ook niet vergelijkbaar zijn.

  Ikzelf vind het desalniettemin ook verontrustend.

 • Profielfoto
  janze

  @bgielink

  Helaas mag koppelverkoop in NL wel, als het om telefoonabbo’s gaat. Check wikipedia…

  “In België (De Wet op de handelspraktijken, Afdeling 5 [2]) is de wetgeving op dit vlak veel strenger. Zo is het niet toegestaan om GSM’s uitsluitend samen met een bepaald telefonie-abonnement te verkopen, wat in Nederland wel kan. Zo zal het niet mogelijk zijn dat de Apple iPhone enkel met een (Mobistar-) GSM-abonnement zal verkrijgbaar zijn.”

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Koppelverkoop

 • Profielfoto
  petethefreeze

  @janze en bgielink

  Misschien zal hij elders los verkrijgbaar zijn. Je loopt wel het risico een groot gedeelte van de functionaliteit moeten missen. (zie mijn post boven)

 • Profielfoto
  Trizan

  MAAR, als je een telefoon bij t-mobile neemt, mag je hem na een jaar unlocken!
  Alleen ben ik daar niet helemaal zeker van dat dit ook bij de iPhone is.

 • Profielfoto
  polansky

  @bgielink

  Sjips…. dat klinkt niet te best. Moet ik het nog even doen met mijn SE W910i. Leuke telefoon wel, maar ik wil een iPhone en heb er dus best wat voor over om van het ene abbo naar het andere te gaan, zelfs als me dat een beetje geld kost.

  Klinkt niet echt klantvriendelijk van t-mobile, terwijl ze zo een hoop aan je kunnen verdienen, willen ze dat blijkbaar niet. Ik zit vast niet als enige in dit schuitje.

 • Profielfoto
  Lucas

  T-Mobile legt mij uit dat ik zelf iemand voor mijn huidige abonnement mag zoeken, diegene betaald 15 euro administratiekosten. Dan mag ik een nieuw abonnement nemen met een iPhone… ja…lekker hoor.

 • Profielfoto
  janze

  Volgens mij maakt t niet bij welke profider je zit; switchen van abbo’s is gewoon praktisch onmogelijk. Ja, met 3 maanden opzegtermijn. Duzzzzz.

  Hoe eerder T-Mobile met de info komt, hoe eerder er een beslissing genomen kan worden.

 • Profielfoto
  iAgree

  Ben benieuwd of de site na het bekend maken van de tariefen nog steeds zo popie is ;-).

 • Profielfoto
  WTR

  pfff ik hoop dat je er een kan reserveren..
  geen zin om s’nachts in de rij te staan…
  en hoop dat ze er genoeg hebben

 • Profielfoto
  Joid

  Als ze de Duitse prijzen hanteren, zullen ze er meer dan genoeg hebben.

 • Profielfoto
  Double_UK

  Ik heb een pre-paid bij T-mobile. Kan ik die eigenlijk ook omzetten?
  Of krijg ik hetzelfde gezeur als met de reguliere abo’s? :O

 • Profielfoto
  Mr Van

  italia is ook vrije verkoop, net zoals belgie. mocht hij los 600 zijn. dan verleng je je abbo en krijg 200 euro retour aangezien je geen toestel neemt (want die koop je los ergens anders) of iemand met een tmobile abbo die hem niet wilt omkopen. Die dingen zijn binnen no time overal te verkrijgen. De vraag is wat ga ik met mijn “oude iphone doen” sinds oktober 2007..en nog steeds als nieuw. ik dnk dat ik ze allemaal maar ga sparen:)
  ik ben in oktober in hongkong ze liggen dan zeker weer bij elke toko..GUARANTEED..(ja wel opletten dat het de echte is he. ;)

 • Profielfoto
  Hugo

  Ik ben net bij een T-Mobile winkel geweest en gezien mijn klantenstatus vertelde ze me dat ze wel wat konden regelen t.z.t.
  Ik begreep zoiets als het als gestolen aanmelden van mijn SIM van een eenjarig abo wat net 1 maand loopt bij T-Mobile.

  En vervolgens zou het abonnementstype dan wel gewijzigd kunnen worden. Lijkt me naar het hoofdkantoor toe niet de meest legitieme oplossing maar als een indivuduele shopmedewerker wat mazen in het proces kent, waarom niet. Ik ben benieuwd.

 • Profielfoto
  Kobes

  Als T-Mobile niks regelt voor de huidige abonnees bombardeer ik de tent plat en bezit het hele hoofdkantoor samen nog niet de intellectuele vermogens van een kunstvlieg. Duizenden euro’s betalen voor een exclusief contract met Apple en dan 47 miljoen klanten (zoveel heeft T-Mobile er in Europa) uitsluiten van deelname. Het zou echt totaal ridicuul zijn…

 • Profielfoto
  3dGuy

  T-mobile heeft nu ook een FAQ pagina over de iPhone!
  http://www.t-mobile.nl/iphone/faq.html

  Zolang er nog geen prijs bekend is gemaakt kunnen ze de prijs baseren op hoeveel mensen interesse tonen voor de iPhone. Dus eigenlijk is het dus zo dat hoe vaker we deze website bezoeken of ons aanmelden voor hun iPhone nieuwsbrief hoe hoger de prijs voor de iPhone en of het abonnement wordt!!

 • Profielfoto
  H.Isidorus

  Ik bekijk net http://www.t-mobile.nl/iphone/faq.html. Helaas is dit het toppunt van geen informatie verstrekken. Ze kunnen wat dat betreft beter te rade gaan in Duitsland of bij O2 in de UK.

 • Profielfoto
  zeezout

  Ik bekijk ook net http://www.t-mobile.nl/iphone/faq.html
  Maar nu staat er:
  ‘Wegens gepland onderzoek is de website van T-Mobile tijdelijk niet beschikbaar.’

  Spannend! Zou dit betekenen dat de prijzen dan eindelijk bekend gemaakt zullen worden?

  Ik wacht nog even met onder de wol kruipen :)

 • Profielfoto
  NeefjeLepiDop

  Krijg net een mailtje van T-Mobile. 3 juli zouden de prijzen bekend worden. Ze geven aan dat abonnementsprijzen starten bij 29,95.
  Meer info is er niet.

 • Profielfoto
  Double_UK

  @ SanderVisser

  Wel, want in het mailtje staat ook:

  “Bent u al klant bij T-Mobile? Dan kunt u aan het eind van uw
  contractsperiode overstappen op één van de iPhone abonnementen.”

  Hier zullen heel veel mensen heeeeeel boos om worden… :(