Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 17 juni 2008
Leestijd: 1 minuut

PRIMEUR: iPhone tóch te koop bij Apple Premium Resellers

In tegenstelling tot eerdere berichten gaan de Nederlandse Apple Premium Resellers tóch de iPhone verkopen. Dit hebben bronnen bevestigd tegenover OMT. Exacte details rond de prijs en voorwaarden zijn nog niet bekend. Wel staat vast dat de APR’s hun inkoop via T-Mobile moeten doen. Officieel zal de iPhone op de internationale lanceerdatum (11 juli) ook bij de APR’s te koop zijn. Onze bronnen twijfelen echter aan de haalbaarheid hiervan omdat bevoorrading waarschijnlijk niet direct toereikend zal zijn.

UPDATE: Op de websites van APR’s Mac Inside en A Mac staat de iPhone inmiddels aangekondigd.
UPDATE 2: De iPhone die bij de APR’s verkocht gaat worden zal niet simlockvrij zijn, zo melden onze bronnen. Dit betekent dat de iPhone alleen in combinatie met een T-Mobile abonnement verkocht zal worden. Het is nog onduidelijk of (en zo ja, hoe) het abonnement in de winkel afgesloten wordt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
PRIMEUR: iPhone tóch te koop bij Apple Premium Resellers
Sluiten