Nog 2 nachtjes slapen…

Terwijl het EK begonnen is, de échte iPhone wederom is gefotografeerd en Clinton nu toch echt uit de race stapt, richt OMT zich op maandag. Maandagavond doen we in beeld en geluid verslag, je kunt de nieuwe iPhone winnen én we hebben de Keynote SMS dienst weer in het leven geroepen. Wees dus van de partij!

Maandag, 18:00: OMT Live
Maandagavond maken we er een feestje van. We zullen live verslag doen van het evenement. Niet alleen via tekst, maar ook via een live videostream vanuit Studio Statensingel. Mail ons je vragen en opmerkingen en we behandelen het in de uitzending.

Houd je op de hoogste via SMS
Zit je maandagavond op je werk of heb je geen internet? Laat je dan op de hoogte houden via de OMT Live SMS-dienst. SMS “WWDC AAN” naar 1008 om je aan te melden. Je wordt dan in maximaal 10 sms’jes op de hoogte gehouden van het allerlaatste nieuws (alleen in Nederland, €0,25 per bericht).

Win de nieuwe iPhone
Al meegedaan aan de OMT iPhone poule? Als jij weet te raden hoe de nieuwe iPhone eruit ziet en wat voor functies hij krijgt, dan win je hem! SMS ‘OMT’ naar 1008 (€1,50) en je kunt de vragenlijst invullen. Zondagavond sluit de poule, dus wees snel. Succes!

Reageer op artikel:
Nog 2 nachtjes slapen…
Sluiten