nieuw: OMT mobile web app

Natuurlijk kon je al One More Thing toevoegen aan het springboard van je iPhone of iPod touch en hadden we zelfs aan een keurig OMT-icoontje gedacht. Maar al dat inzoomen, uitzoomen en scrollen om de tekst te kunnen lezen… Kan dat nou niet makkelijker?

Jawel, dat kan! Met gepaste trots presenteert OMT jullie de eerste publieke beta van de mobiele variant van One More Thing: de OMT mobile web app. Geoptimaliseerd voor de iPhone en de iPod touch en uiteraard ook voorzien van een keurig icoontje, dat niet misstaat tussen je overige iPhone- en iPod-apps.

Helemaal leuk is het dat de OMT web app is ontwikkeld door iemand uit onze eigen community: OMT lid Paint.it.black. De OMT web app is een beta versie, dus wanneer je suggesties of commentaar hebt, schroom dan niet om in contact te treden met Paint.it.black via de feedback knop.

De OMT webapp kun je vinden op m.onemorething.nl.

Enjoy!

Reageer op artikel:
nieuw: OMT mobile web app
Sluiten