Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 9 juni 2008
Leestijd: 1 minuut

Mobile Me verbetert .Mac

.Mac is niet meer. Lang leve Mobile me! Mobile me is de opvolger van .Mac en probeert Exchange te imiteren. En dat doet het aardig. Mobile Me bevat een aantal webapps. Mobile Me Mail is een nieuwe online variant van Mail. Bijna identiek. Mapjes links en drag & drop.

Hetzelfde geldt nu ook voor iCal en Address Book. Afspraken maken kan nu online en het wordt direct gesynchroniseerd met je iPhone en Mac. hetzelfde geldt voor adressen. Pas je een adres aan op je iPhone, dan verandert het voor het gemak ook online.

Mobile Me Gallery is hetzelfde gebleven als web gallery onder .Mac. Tot slot heeft ook iDisk een nieuwe online weergave gekregen. Nu maar hopen dat de snelheid een beetje is opgevoerd voor de Europese gebruiker.

Niet onbelangrijk voor den Hollander is de prijs. Die is hetzelfde gebleven, maar je krijgt meer online ruimte (20 Gb) en meer dataverkeer (200 Gb).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.