Manage EURO 2008 op je Mac

Door: Robert de Groot - 10 reacties

Wir sind die Holländer! Wir kommen mit zien allen. Wir kommen lekker ballen, om die gouden Kup!”. Inderdaad, de EK stemming zit er al goed in. De wijk kleurt oranje, het bier ligt in de koelkast en bitterballen snakken naar de vetpan. Om alle EK gebeurtenissen bij te houden heeft een Italiaan – jaja, een Italiaan – een kleine applicatie gemaakt waarin je alle uitslagen kunt bijhouden en statistieken kunt bekijken. Welk team scoort het meest, of krijgt de meeste goals tegen. Wie moet tegen wie in de halve finales, enzovoort. Hartstikke gaaf, voor de echte oranje fan!

Het programmaatje is gratis, dus gelijk downloaden die handel en elke avond met een biertje in de hand de uitslagen bijhouden op je eigen Mac! Wil je het helemaal goed doen, koop dan de speciale EK iMac (beperkte oplage).