Anoniem
Anoniem Nieuws 2 juni 2008

MacBook Air messcherp

Het is maandagochtend. Velen van ons zijn met frisse tegenzin weer aan het werk of aan de studie gegaan. De hoofden zijn waarschijnlijk nog niet toe aan zware kost. Dus beginnen we de dag luchtig. Met cake en chocoladecrème. En een MacBook Air.

Rahul Sood, oprichter van Voodoo PC en hoge pief bij HP’s spellendivisie ‘kreeg’ van vrienden een MacBook Air voor zijn verjaardag, bij wijze van grap. Ik hoor je denken: “doe mij zulke vrienden!”. Sood dacht daar echter heel anders over.

Als fervent PC gebruiker steekt hij zijn afkeer van het merk Apple niet onder stoelen of banken. Hij zal er niet snel een Apple product gaan gebruiken. Tenminste, niet op de manier waarvoor ze bedoeld zijn.

Maar er zijn meerdere manieren om de fraaie designs van Jonathan Ive te gebruiken. De MacBook Air is zo flinterdun, dat het een uitermate handig apparaat is om… je verjaardagstaart mee te snijden.

Wij wensen jullie een feestelijke dag toe.

Reageer op artikel:
MacBook Air messcherp
Sluiten