Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 10 juni 2008

iPhone 3G uitgesteld in België

Slecht nieuws voor onze zuiderburen: Mobistar (Apple’s partner voor de iPhone in België) heeft bij monde van Patty Verdoodt (what’s in a name) laten weten dat het bedrijf niet in staat zal zijn om op 11 juli de iPhone in België op de markt te brengen. Dat zal een flinke domper zijn voor de Belgen die gisteren Steve Jobs nog zelfverzekerd hebben horen vertellen dat België bij de 22 landen hoort waar de nieuwe iPhone 3G als eerste verkrijgbaar zal zijn.

Dat het bericht serieus genomen moet worden bewijst de banner op de Belgische Apple website waar gisterenavond nog ‘verkrijgbaar vanaf 11 juli’ op te lezen was. Deze belofte is inmiddels van de site gehaald. Wanneer België alsnog de iPhone mag verwelkomen is niet bekend gemaakt maar we hopen dat het wachten voor onze Vlaamse lezers beperkt zal blijven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 3G uitgesteld in België
Sluiten