Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 6 juni 2008

Forstall en Mansfield krijgen promotie binnen Apple

Scott Forstall en Bob Mansfield hebben een positieve beoordeling gehad bij hun functioneringsgesprek. Alletwee zijn ze gepromoveerd tot Vice President. Scott is baas iPhone software en Bob is baas Mac hardware.

Scott Forstall is de coming man binnen Apple. Steve nam hem begin jaren negentig aan als wizzkid bij NeXT. Na de overname van NeXT door Apple was Scott verantwoordelijk voor de look & feel van Mac OS X. Hiervoor had hij tenslotte bij NeXT al de fundamenten gelegd. Vorig jaar moest hij nog webapps verdedigen, vanaf nu is hij verantwoordelijk voor iPhone software.

Een positieve beoordeling betekent niet alleen promotie, maar ook opslag. Naast een beter jaarsalaris kregen de twee 25.000 Apple aandelen, wat een waarde van ruim 4 miljoen dollar vertegenwoordigt.

Reageer op artikel:
Forstall en Mansfield krijgen promotie binnen Apple
Sluiten