Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 5 juni 2008

Apple Expo? Parijs heeft zoveel meer te bieden!


“Wat in New York City kan, moet in Parijs ook kunnen”. Dat moet Steve Jobs gedacht hebben, althans als we de Franse Krant Libération mogen geloven. Die weet namelijk te melden dat Apple toestemming heeft gekregen van de gemeente Parijs om een Apple Store van 700 vierkante meter te bouwen onder de beroemde glazen pyramide voor het Louvre museum.

De Pyramide biedt toegang tot het museum én tot een chique ondergronds winkelcentrum dat zeven dagen per week open is en jaarlijks bijna 9 miljoen bezoekers trekt. De Apple Store komt vlak bij het open gebied onder de pyramide en beslaat twee verdiepingen, aldus de Libération. Zo komt Apple dus tóch nog naar Parijs, chapeau!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Expo? Parijs heeft zoveel meer te bieden!
Sluiten