20 juni: Adobe usergroup meeting: Flash

Doen de namen Andre Michelle, Mario Klingemann, Joa Elbert, Nico Zimmerman en Carlo Blatz een belletje bij je rinkelen? Dan ben je zelf waarschijnlijk ook een actieve Adobe Flash ontwikkelaar of ontwerper. Deze vijf heren hebben hun sporen verdiend in de Duitse Flash community en komen binnenkort naar Amsterdam en jij hebt de mogelijkheid om ze gratis aan te horen.

De Adobe Usergroup organiseert namelijk haar zevende meeting in de grote zaal van Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Volgens goed gebruik krijg je de kans om persoonlijk met de sprekers in debat te gaan tijdens de door MediaMonks gesponsorde borrel. Vooraf inschrijven is verplicht en kan op de website van de Adobe Usergroup. Op deze site vind je ook videoregistraties van eerdere meetings.

Reageer op artikel:
20 juni: Adobe usergroup meeting: Flash
Sluiten