Windows 7 krijgt multi-touch

Met de toevoeging van multi-touch-functionaliteit en een fraaie Dock voor het snel openen van programma’s, mogen Bill en Ballmer trots zijn op de nieuwste preview van het in 2009 of 2010 te verschijnen Windows 7. Het OS wordt gebaseerd op de code van Windows Server 2008 en heeft ook elementen in zich van de Surface Computer. Het zou interessant zijn om te weten wat Apple na de iPhone en de touchpads van zijn Macbooks verder nog gaat doen met multi-touch-technologie in toekomstige versies van het Mac OS, als tegenhanger van Windows 7.

Bekijk na lees verder de enorme mogelijkheden van multi-touch, die u overigens bekend voor zullen komen, of lees hier een verslag van een interview van afgelopen dinsdag van Walt Mossberg met Gates en Microsofts CEO Steve Ballmer, waarin de interviewer telkens met gevoel ingaat op de verschillen tussen Mac en Windows, iets waar Ballmer handig omheen manoeuvreert.

Reageer op artikel:
Windows 7 krijgt multi-touch
Sluiten