Robert de Groot
Robert de Groot Nieuws 4 mei 2008

Visigami: Google speelt met foto’s

Google heeft een nieuwe, kleine applicatie online gezet waarmee het bekijken van foto’s op het internet nog leuker dient te worden. Het programma heet Visigami en geeft foto’s van Flickr, Picasa of Google Images op een speelse en dynamische wijze weer. Visigami is een leuke kleine applicatie voor de Mac, maar echt spectaculair zullen we het niet noemen. Echter, veel leuker is de meegeleverde Visigami screensaver. De screensaver biedt dezelfde functionaliteit als het programma en omdat de foto’s live vanuit het internet komen, blijft het een verrassing wat er op het scherm komt. Downloaden en spelen kan hier. Een illustratie volgt hieronder.

Resultaat zoekterm “Steve Jobs”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Visigami: Google speelt met foto’s
Sluiten