This Week in iPhone rumors

Dat een nieuwe iPhone aanstaande is kan bijna een feit genoemd worden. Bijna, want officieel weet nog niemand van een update. Toch wordt het net overspoeld met geruchten over de volgende generatie iPhone waarbij de afgelopen weken gerust een tsunami van nieuws genoemd mogen worden. We zetten de belangrijkste geruchten op een rijtje.

ImportGenius, een zoekmachine die automatisch alle vrachtpapieren van containerschepen binnen de VS doorzoekt, is er achter gekomen dat Apple sinds maart van dit jaar véél meer gevulde containers uit Azië het land heeft binnen gehaald dan gebruikelijk. Nog opvallender is de beschrijving van de vracht: ‘electric computers’ is een term die nooit eerder voor cargo van Apple is gebruikt. Tot nu toe zijn 188 containers met deze mysterieuze ‘electric computers’ naar de VS verscheept. Fortune concludeert hieruit dat Apple stiekem een miljoenenvoorraad aan het aanleggen is van de nieuwe 3G iPhone

AT&T, Apple’s partner in crime voor de Amerikaanse iPhone, heeft het winkelpersoneel laten weten dat er geen vrij genomen dient te worden tussen 15 juni en 12 juli. Reden voor deze maatregel is een ‘exciting summer promotional launch’. Algemeen wordt aangenomen dat hiermee de uitkomst van de nieuwe iPhone bedoeld wordt. Vorig jaar werd immers een gelijksoortige maatregel genomen bij de lancering van de huidige iPhone.

Tot slot wist Gizmodo op vrijdag te melden dat er die dag een nieuwe Apple commercial opgenomen werd met een ‘grote naam’ in de regisseursstoel. Buiten het feit dat er veel budget is voor de commercial zijn er geen details bekend. Het is daarmee niet zeker dat het hier een iPhone commercial betreft maar de grote investering in combinatie met de timing (vlak voor de WWDC) doet vermoeden dat het hier de eerste iPhone 2.0 commercial betreft.

Reageer op artikel:
This Week in iPhone rumors
Sluiten