Robert de Groot
Robert de Groot Nieuws 5 mei 2008

T-mobile Oostenrijk speculeert met 3G iPhone

Over een kleine maand wordt de tweede versie van de iPhone op de WWDC in San Francisco verwacht, welke de lang verwachte 3G technologie zal bevatten. Het gebruik van mobiel internet zal daarmee een grote sprong voorwaarts maken, aangezien de snelheden van UMTS een stuk hoger liggen dan de huidige ondersteunde standaard, EDGE.

T-Mobile heeft tegenover de Oostenrijkse krant ‘Der Standard’ bekend gemaakt, dat Oostenrijk het eerste land zal zijn waarin Apple de 3G iPhone zal testen. Het gebruik van de UMTS is een vereiste voor West-Europeanen en men verwacht dat deze nieuwe iPhone voor het échte succes in de EU zal zorgen. Immers, het huidige toestel met bijbehorende abonnement opties doet het bij lange na niet zo goed als in de VS.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
T-mobile Oostenrijk speculeert met 3G iPhone
Sluiten