Robert de Groot
Robert de Groot Nieuws 20 mei 2008
Leestijd: 1 minuut

Steve Ballmer ontkomt aan ‘aanslag’ in Hongarije

Op de One More Thing redactie hebben we vaak kunnen lachen om hilarische uitspraken van Microsoft CEO Steve Ballmer. De man heeft een onverwoestbaar zelfvertrouwen in het bedrijf dat hij met vriend Bill Gates oprichtte en dat dient iemand ook te hebben die voor de grootste softwaremaker ter wereld werkt en beslist. Immers, Microsoft bashen is een sport geworden en je moet er maar tegen kunnen.

Op een universiteit in Budapest kwam Ballmer hoogst persoonlijk een toespraak geven aan de lokale studenten. Ook al ben je anti-MSFT, pro-Linux of lezer van OMT, dan nog is het interessant om de man een keer ‘in z’n eggie’ te zien. Helaas gold dit voor één van de studenten in de zaal. De student bewees dat het Hongaarse niveau van de Engelse taal evenals het geloven in ‘conspiracy theories’ niet echt goed zijn. De student meende dat Microsoft miljarden van de Hongaarse bevolking heeft gestolen en gooide daarna enkele eieren naar de Microsoft CEO. Het zweet brak Steve uit de voegen, maar hij wist zijn atletische lijf te verbergen achter het spreekgestoelte. Steve zal met veel plezier terug denken aan zijn bezoek aan Europa en Hongarije staat ook weer op de kaart. Deze keer geen Goulash. De video is hieronder te zien:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Steve Ballmer ontkomt aan ‘aanslag’ in Hongarije
Sluiten