NYC Apple Store locatie voor nieuwe commercial

De Apple Store op 5th Avenue in New York City is dicht en dat mag gerust nieuws genoemd worden omdat de winkel normaal gesproken 24 uur per dag en 7 dagen per week open is. Volgens MacRumors is de winkel gesloten voor opnames van een commercial voor, je voelt ‘em al aankomen, de nieuwe iPhone.

Dat er iets geheimzinnigs aan de hand is moge duidelijk zijn, want zelfs de straten rondom de 5th Ave Apple Store zijn afgesloten voor het publiek. Foto’s en geruchten alom maar in werkelijkheid valt er weinig meer te melden dan dat de opnames inmiddels ten einde zijn en de 5th Ave Store nu snel weer open gaat. Zelfs de mysterieuze ‘black boxes’ die her en der gesignaleerd werden bleken ordinaire walkie talkies te zijn.

Reageer op artikel:
NYC Apple Store locatie voor nieuwe commercial
Sluiten