Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 24 mei 2008
Leestijd: 1 minuut

Mysterieuze rij voor NYC Apple Store

Het deed zich allemaal afgelopen donderdag voor, maar de gebeurtenis bij de Apple Store op Fifth Avenue in New York City op die dag is zo vreemd dat het alsnog melding verdient. Op 22 mei jongstleden werd rond 2 uur ‘s nachts voor Apple’s Flagship store in downtown Manhattan een groeiende rij wachtende mensen gesignaleerd. Dat is vrij uniek te noemen aangezien de Store op 5th Ave 24 uur per dag geopend is. Nog vreemder was het feit dat de rij wachtenden een halve dag later opeens weer verdwenen was.

Het mysterie is uiteindelijk ontrafeld door Cnet via een medewerker van de winkel. Die wist te vertellen dat er de afgelopen maanden een sterke stijging in iPhone verkopen te merken was. Zo sterk dat het apparaat inmiddels al weken landelijk uitverkocht is. De 5th Ave Apple Store kreeg onverwacht toch een partij iPhones binnen waarna zich automatisch een grote groep gegadigden vormde voor de winkel, midden in de nacht.


Dat de iPhone zo ongelofelijk populair is valt te begrijpen, maar dat mensen (waarschijnlijk) vlak voor uitkomst van een nieuwe generatie bereid zijn om ‘s nachts in de rij te staan voor een iPhone doet de wenkbrauwen enigszins fronsen. Wat denkt de OMT lezer: wat is de reden voor de rij in NYC, onwetendheid of hebzucht?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Mysterieuze rij voor NYC Apple Store
Sluiten