Anoniem
Anoniem Nieuws 23 mei 2008

MacMinute stopt ermee

Na het vroegtijdig overlijden van oprichter Stan Flack hebben zijn collega’s gisteren laten weten dat de Mac nieuwssite MacMinute ophoudt te bestaan.

Op de site staat een dankwoord van Julie McKenna – Flack, zuster en beoogd opvolger van Flack, waarin ze aangeeft dat alle mogelijkheden zijn onderzocht, maar dat een voortzetting van de site er niet in zit.

Over de reden van het stoppen van MacMinute is McKenna niet duidelijk. Enkele zinsneden zijn: “Als we konden, zouden we zeker doorgaan” en iets verderop “Ik wilde er zeker van zijn dat we alle wegen bewandeld hadden…”.
Kortom, er is kennelijk een dringende reden waarom doorgaan niet mogelijk is. Helaas voor ons, en ook een beetje voor u lezers, we haalden soms leuke en interessante berichten van MacMinute.

Stan Flack overleed 14 april “aan de gevolgen gezondheidsproblemen voortkomend uit een langdurige ziekte”. Hij was oprichter van MacMinute (2001) en MacCentral. De laatste is overgenomen door en opgegaan in MacWorld. Stan Flack is 42 jaar oud geworden.

Reageer op artikel:
MacMinute stopt ermee
Sluiten