Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 5 mei 2008
Leestijd: 1 minuut

MacBook air niet wireless genoeg

De MacBook air dankt haar naam onder andere aan de draadloze mogelijkheden van het apparaat. Het is de ultieme wireless laptop: Bluetooth, 802.11N voor WiFi, installeren via het netwerk, het kan niet op. Maar voor sommigen is dat nog niet genoeg.

Een Amerikaanse MacBook air eigenaar wilde niet afhankelijk zijn van andermans internetverbinding en bouwde een Verizon Wireless modem in. Hiermee kan hij bij klanten live gegevens van het web halen. Het recept is vrij eenvoudig: ontmantel de USB-modem van Verizon, soldeer de draadjes aan de ongebruikte interne USB-contactpuntjes, het geheel in een bedje van Gaffertape en klaar zijn we.

Er is één probleem: om ruimte te maken voor de Verizonkaart moesten de airportkaart en de bluetoothkaart van de MacBook air eruit gesloopt worden. Kleinigheidje.

OMT vraagt zich af wat jij graag in je MacBook air zou willen inbouwen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.