Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 6 mei 2008
Leestijd: 1 minuut

Mac Celebrity van de week: Paris Hilton

Laten we maar zo zeggen: Negatieve reclame is ook reclame. En zo komt het dat Paris Hilton de voorpagina van OMT haalt. In de serie ‘Mac Celebrity van de week’ toont Paris Hilton een 17″ MacBook pro waar een MacBook air haar beter had gestaan.

Daarnaast zien we miss Hilton met een Blackberry wat maar weer aangeeft dat niet iedere doelgroep bediend kan worden met een aanraakgevoelig toetsenbord zonder tactile feedback. Onderzoek bevestigt dat het toetsenbord van een iPhone of iPod touch maar lastig went.

Paris Hilton bedankt voor de reclame en voor nu: over tot de orde van de nacht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mac Celebrity van de week: Paris Hilton
Sluiten