iPhoneclub.nl en het mysterie van de witte iPhone

Het was gisterenavond even slikken op de OMT redactie toen de collega’s van iPhoneclub een primeur hadden die aan onze neus voorbij ging. Het blog dat zich richt op álles dat met de iPhone te maken heeft kreeg foto’s binnen van een anonieme bron waarop de nieuwe iPhone getoond werd.

Het betreft een zogenaamde dummie die de buitenmaten en vormen onthult maar waar geen electronica in zit. Deze dummie zou afkomstig zijn van een vooraanstaande Europese accessoiremaker. De foto’s onthullen een witte kleur, meer afgeronde hoeken, geen camera aan de voorzijde en geen nieuwe knoppen.

Bron: iPhoneclub.nl

Nu hebben wij enige twijfels rond de authenticiteit van de foto’s maar laten we eerlijk zijn: wij zijn bij OMT ook nooit vies geweest van een goeie roddel en zouden deze foto’s ook dolgraag in onze mailbox hebben ontvangen.

UPDATE: OMT lid Mona herinnerde ons aan een patentaanvraag van Apple uit 2006 voor het gebruik van keramische materialen voor behuizing van mobiele apparaten. In de patentaanvraag wordt gesproken over ‘zirkoonoxide’ als een materiaal dat sterk is, niet snel krast én veel beter radiostraling doorgeeft dan bijvoorbeeld aluminium. Zou het dan toch…?

Reageer op artikel:
iPhoneclub.nl en het mysterie van de witte iPhone
Sluiten