iPhone ook in Scandinavië en Baltische landen

In een minstens zo kort als krachtig persberichtje heeft telecomaanbieder TeliaSonera vandaag aangekondigd de iPhone in heel Scandinavië en in de Baltische staten aan de man te gaan brengen. Verdere details over het uitkomen van de telefoon in Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Estland, Letland en Litouwen kan het van origine Zweeds/Finse bedrijf nog niet geven. De Noorse tak van TeliaSonera heet NetCom.

Over Franse websites circuleren overigens geruchten dat Orange zijn huidige iPhone-abonnees aanbiedingen heeft gedaan voor speciale kortingen op een nieuwe iPhone, zodra deze uitkomt, maar Orange heeft hier nog niet officieel op gereageerd. Het Amerikaanse AT&T heeft vorige week echter benadrukt dat er nog geen prijs is vastgesteld voor de nieuwe iPhone.

T-MobileOrange (incl. Mobistar)VodafoneTelefónica (O2, Movistar)
TeliaSonera (incl. NetCom)Meerdere providers
De beschrijving “wit betekent Nederland” komt onzes inziens steeds dichter bij de bittere waarheid.

Reageer op artikel:
iPhone ook in Scandinavië en Baltische landen
Sluiten