Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 15 mei 2008
Leestijd: 1 minuut

Grootste Apple Store van Amerika geopend

In Boston is de grootste Apple Store van Amerika geopend. In Boylston Street hebben de huisarchitecten van Apple onder directe leiding van Steve Jobs een winkel opgetrokken uit glas en staal.

Drie verdiepingen worden verbonden met dit keer een glazen trap in spiraalvorm zoals we die ook kennen van de winkel op Fifth Avenue in New York. De begane grond staat helemaal in het teken van de Mac; er staan er meer dan honderd. Op de eerste verdieping vinden we iPods, iPhones en 8 miljoen accessoires hiervoor. Op de tweede verdieping worden geen producten verkocht, hier wordt service verleend. De Genius Bar helpt er dagelijks maximaal 1000 mensen en er worden trainingssessies georganiseerd.

Op dit moment heeft Apple 210 winkels over de hele wereld. In Amerika vinden we er 183, in Engeland 15, in Japan 7, in Canada 4, in Italië 1 en in Nederland 0.

Waar wil jij dat de eerste Apple Store in Nederland komt?


De Apple Store in Boston houdt rekening met het milieu. Zo is er gras gebruikt als dakbedekking, wordt extra veel zonlicht gebruikt natuurlijke verlichting en zorgt het glas ervoor om de warmte in de winter binnen te houden.

Dit alles ongetwijfeld ter compensatie van de slurpende auto’s voor de deur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Grootste Apple Store van Amerika geopend
Sluiten