Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 27 mei 2008

Grasduinen door honderden iPhone apps

Je hebt 400 euro apart gezet voor de iPhone en het wachten begint je een beetje de keel uit te hangen? Dan kun je je vanaf nu online oriënteren op de programma’s die je gaat installeren op je toekomstige nieuwe iPhone.

Zoals MacUpdate.com de laatste updates bijhoudt van programma’s voor je Mac houdt iPhone AppTracker de laatste updates bij voor je iPhone programma’s. iPhone AppTracker houdt repositories bij waarin programma’s voor de iPhone worden aangeboden via Installer.app. Op deze manier kun je op iPhone AppTracker al bijna duizend programma’s vinden.

Heb je een leuke iPhone app gevonden, dan kun je het met sterren de hemel in prijzen of door te reageren bekritiseren. Een onderverdeling in categorieën mist nog, maar iPhone AppTracker is tot nu toe het fraaiste online overzicht van programma’s voor je iPhone.

Reageer op artikel:
Grasduinen door honderden iPhone apps
Sluiten