Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 6 mei 2008
Leestijd: 1 minuut

Geen VodaiPhone voor Nederland

In een persbericht heeft Vodafone laten weten dat het bedrijf nog dit jaar de iPhone gaat leveren in niet minder dan 10 landen, namelijk Nieuw Zeeland, Tsjechië, India, Portugal, Zuid Afrika, Egypte, Turkije, Italië, Australië en Griekenland. Naar eigen zeggen heeft ‘s werelds grootste mobiele telecomaanbieder recentelijk deze megadeal met Apple gesloten.

Nederland hoort niet bij de gelukkigen, maar dat mag eigenlijk geen nieuws meer heten. We weten immers al lang wie de iPhone naar de lage landen gaat brengen. Daarbij doen steeds meer geruchten de ronde dat Apple met de introductie van de 3G iPhone af zal stappen van het model van exclusieve deals. De verwachting is dat er in elk land één of meerdere telecommaatschappijen de iPhone aan kunnen bieden tegen een gereduceerd tarief (in combinatie met een abonnement uiteraard) terwijl het apparaat ook simlock vrij te koop zal zijn tegen de normale prijs. Het blijft afwachten, maar het OMT advies luidt: switch nog niet van rood naar magenta, maar wacht rustig af!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.