Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 16 mei 2008

België heeft iPhone contract in de pocket

België viert feest. Mobistar gaat dit jaar de 3G iPhone leveren. Mobistar valt onder Orange en deze provider gaat de iPhone ook leveren in Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovakije, Zwitserland, Dominicaanse Republiek, Egypte en Jordanië.

Olivier Ysewijn is hoofd strategie van Mobistar en weet te melden dat al een 10.000-tal gekraakte iPhones aanwezig zijn in België. Hoe en wanneer de iPhone op de markt komt is nog onbekend. Eerder kondigde Vodafone al aan dat zij de 3G iPhone gaan leveren in Australië, Tsjechië, Egypte, Griekenland, Italië, India, Portugal, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika en Turkije.

En zo heeft bijna heel Europa een iPhone contract op zak. Héél Europa? Nee, een klein landje bleef dapper weerstand bieden aan de overheersers van Apple.

Reageer op artikel:
België heeft iPhone contract in de pocket
Sluiten