20th Anniversary Mac, 10 jaar later

Welke Mac kostte zo’n $ 8.000, kwam standaard met een professioneel geluidsysteem, werd bezorgd per limousine en ook nog persoonlijk voor je geïnstalleerd? Precies, de 20th Anniversary Mac. Deze bizarre verjaardagsuitspatting van Apple deed een dikke 10 jaar geleden heel wat monden openvallen met zijn indrukwekkende specificaties (250 Mhz, 2 GB HD, en niet minder dan 32 MB RAM) en verbluffende uiterlijk. Tegenwoordig kijken we niet meer op van een alles-in-één multimediacomputer maar destijds was dit geen dagelijkse kost.

Nu, 10 jaar later heeft ene Alfred een TAM op de kop weten te tikken. Op zich niet bijzonder, ware het niet dat zijn aankoop nog ongeopend in de doos zat. Alfred was zo aardig om het uitpakken van z’n iMac avant la lettre vast te leggen op foto en video waardoor we allemaal mee kunnen genieten. We verklappen alvast dat de TAM na 10 jaar moeiteloos opstart maar voor al het overige retro-uitpakgenot laten we je graag over aan de volgende YouTube video.

Reageer op artikel:
20th Anniversary Mac, 10 jaar later
Sluiten