Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 21 mei 2008
Leestijd: 1 minuut

20 nieuwe Apple Premium Resellers in de maak

IMpact Retail, de moedermaatschappij achter elektronica winkelketen It’s, de webshop modern.nl en nog een aantal merken, heeft in een persbericht aangekondigd op termijn maar liefst twintig Apple Premium Resellers (APR) te openen op A1 locaties in Nederland. De APR’s worden zelfstandige werkmaatschappijen, dus we hoeven niet te vrezen voor twintig Applehoekjes in It’s winkels. IMpact Retail verzorgt wel centraal de hele exploitatie, waaronder logistiek en personeelswerving en -training.

IMpact Retail is nog op zoek naar geschikte locaties. Tegenover de achtentwintig bestaande APR’s die onder meerdere eigenaren vallen, wordt IMpact Retail in één keer de grootste speler op de Nederlandse Applemarkt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
20 nieuwe Apple Premium Resellers in de maak
Sluiten