Wozniak verbreekt relatie en gaat trouwen!

9 reacties

Het blijft een rare jongen, Steve Wozniak. Maakt hij geen blauwe doosjes om gratis te telefoneren, dan speelt hij wel polo op Segways of baart hij opzien door te daten met de comedienne Kathy Griffin.

Dat laatste mogen we van zijn rariteitenlijstje halen. Griffin heeft namelijk gezegd dat de relatie voorbij is. Sterker nog, Wozniak heeft alweer iemand anders. Kathy Griffin: “I got an email last week from him, and he is going to marry someone else. I think he might be married.” Kathy is niet verbitterd: “He is an awesome guy, but I have to say he is in the friends category now”.

Tot slot mogen we één ding zeker niet uitsluiten en dat is dat we te maken hebben met een van Steve’s beruchte pranks. Bekijk nog eens het uitgebreide interview dat OMT begin dit jaar met Steve Wozniak had.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Jpunt

  Niet meer iets voor GTST?

 • Profielfoto
  janau

  Hij moet in ieder geval een vrouw uitzoeken die ook gek is op gadgets, wie weet worden zijn relaties dan wat stabieler.:-)

 • Profielfoto
  puccini

  Dit is toch niet de site van RTL Boulevard ?
  Of zit ik verkeerd!

  Jongens, jongens, wat een ONZIN !

 • Profielfoto
  dukaaterik

  Bedankt voor de mededeling!? :sealed:

 • Profielfoto
  sedikit

  Wat een fantastische onthulling. Meer, meer! Ik wil b.v. ook weten wat dit bijzondere fenomeen ’s ochtends eet, waar hij die prachtige coltruien koopt, of hij een fiets heeft, hoe laat hij naar bed gaat enz.enz. En wat een vrouw, die zulke wijsheden fabriceert:”He is an awesome guy, but I have to say he is in the friends category now!”!

 • Profielfoto
  Lucas Raggers

  We gaan er achteraan Sedikit!:)

 • Profielfoto
  Ouistiti

  Mensen stop eens met zagen. Als die mannen van OMT dat er nu willen op zetten, laat hen dan doen? Als het je niet interesseert, lees het dan niet, laat staan dat je dan een commentaar geeft als sedikit…

  neuten!

 • Profielfoto
  darh

  @ Ouïstiti,

  Aardig dat je het zegt maar men zal het nooit eens zijn met wat we op de site zetten, sommige mensen trekken het zich allemaal wat te persoonlijk aan, best zielig als je nagaat eigenlijk.;)

 • Profielfoto
  sedikit

  Toen ik het bericht las, had Lucas Raggers het nog niet zelf veranderd door het relativerende OMTBoulevard-logo er aan toe te voegen. In dat geval zou ik nooit zo (beetje jennerige) gereageerd hebben. Maar het oorspronkelijke, serieuze bericht lokte dat wèl uit.