Lucas Raggers
Lucas Raggers Geruchten 29 april 2008

Wozniak verbreekt relatie en gaat trouwen!

Het blijft een rare jongen, Steve Wozniak. Maakt hij geen blauwe doosjes om gratis te telefoneren, dan speelt hij wel polo op Segways of baart hij opzien door te daten met de comedienne Kathy Griffin.

Dat laatste mogen we van zijn rariteitenlijstje halen. Griffin heeft namelijk gezegd dat de relatie voorbij is. Sterker nog, Wozniak heeft alweer iemand anders. Kathy Griffin: “I got an email last week from him, and he is going to marry someone else. I think he might be married.” Kathy is niet verbitterd: “He is an awesome guy, but I have to say he is in the friends category now”.

Tot slot mogen we één ding zeker niet uitsluiten en dat is dat we te maken hebben met een van Steve’s beruchte pranks. Bekijk nog eens het uitgebreide interview dat OMT begin dit jaar met Steve Wozniak had.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wozniak verbreekt relatie en gaat trouwen!
Sluiten