Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 8 april 2008

World Clock 4.5.2 is uit!

Het bedrijfje Mabasoft is in staat gebleken iedere week een persbericht uit te doen. Is het niet voor Euro Assistant Pro 2.6.9, dan wel voor Quit CSM 2.2f1 of Application Wizard 2.3.1. In ruil voor stopzetting van deze persberichtenterreur eenmalig aandacht voor deze sharewarekoning.

Deze week in de spotlight: World Clock Deluxe 4.5.2. Met World Clock Deluxe 4.5.2 heb je altijd klokjes van wereldsteden op je bureaublad, in je dock of in je menubar. Maar daar stopt het niet, want het is ook mogelijk om wereldtijden te berekenen uit het verleden. Rekeninghoudend met de tijdzones uiteraard.

Wat maakt 4.5.2 zo anders dan 4.5.1? Welnu, in de laatste versie, zo vertelt het persbericht, is de afschaffing van de zomertijd in Irak doorgevoerd. Maar ook de introductie van de zomertijd in Guatamala.

Al dit fraais heb je al voor 19 dollar, wat overeenkomt met 12 euro.

Reageer op artikel:
World Clock 4.5.2 is uit!
Sluiten