Onno Titulaer
Onno Titulaer Nieuws 27 april 2008

Stap eens in een iPod

Enige weken geleden opende het Japanse café Royal/T zijn deuren in Culver City USA.

In dit nieuwe café komen drank (thee), spijzen en een atelier samen in een mix die we heden ten dage zo graag “fusion” noemen. Op de opening was het nieuwe speeltje te zien van ontwerper Nick Rodrigues. Hoe zullen we het noemen?

Het is een soort telefooncel in de vorm van een enorme iPod. Zelf noemt hij het de “Porta Party”. Open de deur en stap met je liefje naar binnen. Zet je eigen iPod of iPhone in de dock en je bent helemaal klaar voor een intiem feestje inclusief discobollen en knipperende lampen. Niet te intiem worden want ook in deze iPod zit een schermpje. Voor feesten en partijen te huur alleen moet je dan wel naar Amerika.

Nick Rodrigues ontwierp al eerder de diePod. Dit is een grafsteen in de vorm van een iPod voor de echte liefhebbers. Neem eens een kijkje op zijn website voor een filmpje van de Porta Party.

Reageer op artikel:
Stap eens in een iPod
Sluiten