Sleeping dock

16 reacties

Het is natuurlijk niemand ontgaan dat er met het uitbrengen van de iPod een hele industrie van accessoires is ontstaan.

Fabrikanten van deze (on)zinnige producten hopen allemaal mee te liften op het succes van onze geliefde muziekvriend. Inmiddels hebben we al veel voorbij zien komen zoals: hoesjes, tassen, kleding, autoradio’s, transmitters, stoelen, wekkers, armbanden, cleaners en zelfs een jasje voor uw trouwe viervoeter met iPod-vakje. Tegenwoordig tel je ook als autofabrikant niet meer mee zonder een iPod aansluiting.

Om het geheel nog iets verder door te voeren komt Design Mobel nu met een bed speciaal gemaakt voor de iPod.

De beddenfabrikant maakt op hun website reclame met de slogan ” The World’s most comfortable iPod dock”. Het bed, genaamd Pause, kan volledig aangepast worden aan de smaak van de koper. Het geluid komt van het Bose Companion 3 Series II Multimedia Speaker System.

In Nederland is het bed niet te verkrijgen. Is het je allemaal te veel maar ben je wel gek op design, neem dan zeker een kijkje in de online showroom onder het kopje bedden. Voor nu …. welterusten!

Reacties

16 reacties
 • Profielfoto
  mac osx rules

  Oud. Saai. Vermoeiend..

 • Profielfoto
  reven

  Geniaal!

 • Profielfoto
  ToMiKoN

  Haha, ze gaan toch wel echt ver tegenwoordig:-) Geef mij maar mijn Philips iPod wekker, die doet het ook prima naast mijn al prima bed!;-)

 • Profielfoto
  fuen

  Mooi is ’t wel, ik zou best zo’n bed willen…

 • Profielfoto
  Anoniem

  zzzzzz…..

 • Profielfoto
  RobinZwama
 • Profielfoto
  Nicks

  Ik zag een tijdje terug een advertentie voor een auto (geen idee welk merk) met een kop erboven als: ‘Je nieuwste iPod accessoire’ of zoiets.

  Dus zelfs auto’s worden verkocht op basis van het succes vd iPod.

 • Profielfoto
  Maurits Cassee

  @Nicks
  Dat was de Ford Fiesta maar die actie is helaas afgelopen, ik vond het een leuke slogan.:D

 • Profielfoto
  Martijn Snels

  Ik moet zeggen dat mijn Philips Wakeup Light toch wat relaxter vind wakker worden dan zoiets…

 • Profielfoto
  Afroman

  Als je toevallig een bed zoekt is dit natuurlijk leuk, anders vind ik het erg onnodig, om alleen je bed bij het grof vuil te zetten om dit te kopen. ???

 • Profielfoto
  Jeffry

  Ik vind de specs van het bed een beetje tegenvallen, er zit niet eens Airport op en ik had toch op zijn minst ook nog iets van NAS-functionaliteit gewild, zodat ik ook mijn backups naar mijn bed kan doen.:P

 • Profielfoto
  santi

  Mijn auto-uitrusting is old school maar wel fijn en makkelijk: cassettebandje met plugje en een oplader in de aansteker. En daar dan natuurlijk een ipod tussen. Ik heb nog twee oude Ipod mini’s die niet meer zonder oplader functioneren. Irritant als de Tom Tom aan moet, maar dan heb ik nog een shuffle achter de hand.
  Heeft iemand trouwens nog een oudere nano in de aanbieding die het wél nog een paar uur zonder oplader doet?

 • Profielfoto
  Rub3n

  Bed ziet er goed uit hoor:)

 • Profielfoto
  johnnysclub

  zoiets kan je zelf ook ineensteken…

 • Profielfoto
  Zzyzx_Rd

  Nou, ik wil mezelf wel in dat bed steken!

 • Profielfoto
  f.zijlstra

  ik zou mezelf in hele andere dingen willen steken; Op dat bed… maar wel rustig aan… Want mn bose installatie moet natuurlijk niet stuk gaan :O