Onno Titulaer
Onno Titulaer Accessoires 28 april 2008

Sleeping dock

Het is natuurlijk niemand ontgaan dat er met het uitbrengen van de iPod een hele industrie van accessoires is ontstaan.

Fabrikanten van deze (on)zinnige producten hopen allemaal mee te liften op het succes van onze geliefde muziekvriend. Inmiddels hebben we al veel voorbij zien komen zoals: hoesjes, tassen, kleding, autoradio’s, transmitters, stoelen, wekkers, armbanden, cleaners en zelfs een jasje voor uw trouwe viervoeter met iPod-vakje. Tegenwoordig tel je ook als autofabrikant niet meer mee zonder een iPod aansluiting.

Om het geheel nog iets verder door te voeren komt Design Mobel nu met een bed speciaal gemaakt voor de iPod.

De beddenfabrikant maakt op hun website reclame met de slogan ” The World’s most comfortable iPod dock”. Het bed, genaamd Pause, kan volledig aangepast worden aan de smaak van de koper. Het geluid komt van het Bose Companion 3 Series II Multimedia Speaker System.

In Nederland is het bed niet te verkrijgen. Is het je allemaal te veel maar ben je wel gek op design, neem dan zeker een kijkje in de online showroom onder het kopje bedden. Voor nu …. welterusten!

Reageer op artikel:
Sleeping dock
Sluiten