Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 8 april 2008

Ontdekje plekje in Leopard

‘Time Machine’ kennen we, ‘Stacks’ kennen we en ook ‘Quick Look’ kennen we. Sterker nog, de meesten van ons zullen het ook gebruiken. Maar zoals je je hersenen niet volledig gebruikt, zo gebruik je ook niet alle nieuwe features van Leopard.

MacWorld heeft 25 features van Leopard op een rij gezet die misschien niet iedereen kent of gebruikt. Van het ondergewaardeerde Automator tot de nieuwe stem Alex en van attachments in iCal tot het bewerken van PDF’jes in Preview. Al met al een leuke rondleiding door de achterkamertjes van Leopard.

Wie meer Leopard tips kan absorberen, moet zich abonneren op een video podcast van Apple genaamd ‘Quick Tip of the week‘. Minimaal 1 keer per week legt een Apple Store medewerker uit wat al niet mogelijk is met Leopard.

OMT vraagt zich af: wat is jouw favoriete pareltje in Leopard?

Reageer op artikel:
Ontdekje plekje in Leopard
Sluiten