Anoniem
Anoniem Nieuws 8 april 2008

Nokia’s iPhone-killer komt eraan

Tijdens de Evans Data Conference in Californië heeft Nokia de Tube – de voorlopige codenaam – gepresenteerd aan de aanwezige developers. De Tube is voor Nokia het eerste touchscreen toestel dat ze op de markt brengen.

De Finse telefoonbouwer is erg trots op het nieuwe speeltje en hoopt Apple’s iPhone ermee te kunnen beconcurreren

In tegenstellig tot de iPhone zal de Tube wel Java ondersteunen. Er werd ook gesproken van het uploaden van foto’s naar het internet, dus dat impliceert dat er een camera aan boord is. De grootte van de display kan duiden op het ondersteunen van videomateriaal. De naam Tube (Engels voor TV) duidt ook in de richting van streaming video of het ontvangen van TV zenders.

De welbekende wandelgangen spreken van een Symbian S60 operating system maar dat is niet officiëel bevestigd. Over levertijd en prijzen is op dit moment nog niets bekend.

Zou dit werkelijk de iPhone killer worden?

Reageer op artikel:
Nokia’s iPhone-killer komt eraan
Sluiten