Onno Titulaer
Onno Titulaer Geruchten 27 april 2008

Nieuwe iMacs?

Volgens Geeksugar zal er volgende week dinsdag een update komen voor de iMac. Naar verwachting zullen de nieuwe modellen sneller zijn en een grotere harde schijf krijgen. Wat niet zal veranderen is het ontwerp en de prijs.

Augustus 2007 presenteerde Apple de nieuwe iMacs. Naast de technische verbeteringen was het grootste verschil destijds vooral cosmetisch van aard. Het kenmerkende witte plastic werd vervangen door aluminium en glas en het ontwerp was duidelijk op dieet gezet. Tevens verdween met deze introductie het kleine instapmodel van 17 inch. De iMacs zijn thans alleen verkrijgbaar in 20- en 24-inch modellen.

Voor het 20-inch instapmodel met een 2.0 GHz-processor betaalt u nu 1199 euro en voor het topmodel met de 2.8 Ghz Core 2 Duo-processor moet u nu 2169 euro neertellen. Wij wachten af wat volgende week gaat komen.

Reageer op artikel:
Nieuwe iMacs?
Sluiten