Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 21 april 2008

Nieuw: iTunes koopjeshoek

Het kopen van muziek is voor veel mensen een online handeling in iTunes geworden en waarom ook niet? Het gigantische aanbod, de mogelijkheid om per nummer te kopen, de feedback van andere kopers en de gratis singles van de week maken de iTunes Store een waardig alternatief voor de gemiddelde platenboer. Misschien was de grote bak met aanbiedingen en restpartijen in ‘ouderwetse’ muziekwinkels de enige feature die de iTunes Store nog moest ontberen, maar daar ie nu verandering in gekomen!

Vandaag heeft Apple in de Nederlandse iTunes store een aanbiedingshoek ingericht met een kleine 40 albums die tussen de 4 en 7 euro kosten en daar zitten niet de minste artiesten tussen. Bob Dylan, John Coltrane en Billie Holiday, maar ook meer hedendaagse helden als Wouter Hamel, AIR, dEUS en Rufus Wainwright gaan in de uitverkoop. Kortom, dat wordt lekker (digitaal) graaien!

Reageer op artikel:
Nieuw: iTunes koopjeshoek
Sluiten