MILK: de tafel voor je Mac

34 reacties

Heb jij ook het gevoel dat je je geliefde Mac te kort doet als je hem op een Flärke-tafel van IKEA zet? Gelukkig komt de oplossing ook uit Scandinavië: de MILK uit Denemarken, een minimalistisch bureau op een enkele hoogteverstelbare poot.

Naast wat papieren kan ook je goudvis er een heim in vinden. Mooi, maar op zich niets bijzonder. Het zinnetje ‘Give back to your mac’ geeft echter aan dat de ontwerpers om de ‘looks’ van hun tafel te behouden, graag 94% van hun marktpotentieel overboord gooien.

Reacties

34 reacties
 • Profielfoto
  Statenweg

  Met het zinnetje ‘Give back to your mac’ willen zij hun product gewoon associëren met een succesvol en stijlvol merk. Je kunt als modieus ontwerper toch niet aankomen met een tafel designed voor de pc :D

 • Profielfoto
  R-Flow

  Vindt het een beetje overkill om een bureau te kopen dat meer kost dan een 24-inch 2.8 GHz Core 2 Extreme iMac. Zag op paar sites dat de prijs tegen de €3000 ligt.

  Blijft wel een mooi ding natuurlijk.

 • Profielfoto
  Bram van Dam

  ik ben nog gewoon blij met mijn IKEA tafel die overweldigende glasplaat geeft nog steeds een super apple look! (zo lang ik hem goed schoon houd)

 • Profielfoto
  sepollema

  Hahaha Jan David, wat is er mis met mijn Flärke:D ik ben er heel blij mee hoor;-) Er staat trouwens een oude G3 op, het gaat me wel te ver om er mijn MBP op te zetten….. dat is waar…. :D

 • Profielfoto
  f.zijlstra

  ziet er nietjes uit zonder meer! Maar moet dan uiteraard wel een wireless muis / keyboard bij + macbookje air naast (A). ( Wat mij betreft beetje overkill )… Stop het geld liever in wat andere applewaar;)

  frank

 • Profielfoto
  Anoniem

  Volgens mij is het geen Air, maar een ordinaire Pro;)

 • Profielfoto
  Jpunt

  sinds wanneer is dit nieuws?

 • Profielfoto
  Lucas

  Ah joh…hoe meer leuke nieuwtjes, hoe beter! Anders lees ik wel een boek met voetnoten.

 • Profielfoto
  Nicks

  Ziet er wel superstoer uit.

  En volgens mij is het een Powerbook (kzie geen infrarood)

 • Profielfoto
  bartv

  Handig, zo’n paal voor je benen.

 • Profielfoto
  Esquare

  @JaZ86: dit is nieuws sinds februari 2007.;)
  http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=96215

 • Profielfoto
  Petje

  Je schrijft dat de tafel op zich niets bijzonders is, dus waarom er dan een verhaal over?
  Ik denk dat er genoeg andere dingen zijn waarover wel iets te schrijven valt.

 • Profielfoto
  sypie

  @Beakerflo: Het is inderdaad een Pro machine die daar staat. In 2007 was de Air er nog niet.

  Daarbij komt ook nog: Waar hebben de ontwerpers de Mac gelaten? Op het bureau staat alleen een CinemaDisplay. Voor mensen met een iMac of een Mac mini zal dit niet zoveel problemen geven maar als je met een MacPro werkt dan zal die ook een plekje moeten krijgen. Zijn daar al foto’s van?

 • Profielfoto
  AppleOD

  mooi… maar echt praktisch? Die massale poot in ’t midden kan toch ook knap lastig zijn, lijkt me.
  Hij is in hoogte verstelbaar, maar ik zie nergens van hoe laag naar hoe hoog de tafel gezet kan worden (en andersom natuurlijk).

  Eigenlijk… hoe meer ik er naar kijk… hoe makkelijk is het om zoiets zelf in elkaar te knutselen? Dan ben je maar een fractie van de kosten kwijt EN je kan er nog een paar dingen aan toevoegen die jij wel handig vindt voor jezelf…
  Maar ach… dat is met de meeste dingen wel; altijd wel iets op aan te merken… :D

 • Profielfoto
  Torino

  De CinemaDisplay is aangesloten op de Pro. Zie de dikke kabel aan de zijkant…

 • Profielfoto
  DaVeR82

  En wat als je een tablet erbij hebt? Tafels zijn tegenwoordig zo specifiek, iedere gebruiker wil iets anders. Daarom heb ik mijn eigen bureau gestort van beton:D . Een gewapende betonplaat van 4cm x 200cm met eigen gemaakte oplegkast met geintegreerd CD-rek, ook leuk om te doen en veel goedkoper. En je kan hem heel glad maken.

 • Profielfoto
  Justus

  Hm oud nieuws ???

 • Profielfoto
  EL Mystica

  Mooi hoe ze alles proberen clean voor te stellen, maar uiteindelijk moet je er toch nog zo’n dominolat gaan tegen plakken om al je stekkers in te pluggen. Hadden ze dat nou geïntegreerd ….

 • Profielfoto
  reven

  MOOI!

 • Profielfoto
  PimPamPet

  Ik heb geen behoefte om uit te zoeken wanneer, maar ik heb dit plaatje inclusief uitleg een jaar geleden, misschien 1,5 jaar geleden al gelezen… ???

 • Profielfoto
  Jeordy

  Een Ikea bureau, Alulook frame met glazen plaat doet het ook er goed bij mijn macbook pro.

 • Profielfoto
  Jor1

  idd wel erg oud nieuws. Bovendien Tafelpoot is echt te dik!

 • Profielfoto
  bas2k

  lol teh oud nieuws

 • Profielfoto
  Gene

  @ DaVeR82: verhuizen is voor jou geen optie dus, met een gestort bureautje.

  Ik vind best wel een mooi product, alleen zo eenvoudig na te maken. Trouwens ook best een mooie site!

 • Profielfoto
  ateazz

  ziet er wel cool uit

  maareh ik heb me eigen bureau ontworpen (in glas) en op de juiste hoogte gemaakt met arbostoel;)

  geheel was minder duur

 • Profielfoto
  LEXY

  Lelijk ding dit zeg, wat een kolos. Geef mij maar de wit/zilveren FREDRIK van IKEA!

 • Profielfoto
  JulioMontis

  Wat ik veel mooier vind is het bureau van ARCO, vooral bij een witte Mac. Zie: http://www.arco.nl/ToonPagina.aspx?PaginaId=89

 • Profielfoto
  d3nn

  Ik vind dit niet echt nieuws aangezien dit bureau volgensmij al een jaartje ofzo op de markt is.

  Blijft wel een super mooi object om te hebben natuurlijk (Vooral met de vissenkom :P)

 • Profielfoto
  Erikaatje

  erg vet!!

 • Profielfoto
  Golden Delicious

  Wel heel erg cool hoor! zeker met die vissenkom erin! Had het de tafel een jaartje terug hier gezien: http://positivesharing.com/2007/03/12-ways-to-pimp-your-office/

  met de vissenkom erin natuurlijk :-))

 • Profielfoto
  i-love-apple

  Erg mooi zo!

 • Profielfoto
  petethefreeze

  Ziet er wel grappig uit met de vissen, maar ik kan me niet voorstellen dat de vissen erg onder de indruk zijn van een vierkant bakje ter grootte van een schoenendoos..

  Zelfs voor een goudvis met beperkt geheugen lijkt me dit niet echt een pretje..

 • Profielfoto
  zoltan
  JulioMontis

  Wat ik veel mooier vind is het bureau van ARCO, vooral bij een witte Mac. Zie: http://www.arco.nl/ToonPagina.aspx?PaginaId=89

  dar vind ik nu eens mooi, die poot van dat MILK ding is veel te dik en zoaalss eerder vermeld: ik zou ook geen weg kunnen met m’n kabels. ARCO vind super met van die lange dun pootjes, ik kon via shool een oud bureau p de kop tikken maar ik heb al een inbouw buro in de hoekmet aan de ene kant kasten & aan de andere muur-kant een tafelblad.

  trouwens vind ik dat design moet kunnen op een site over een bedrijf met de mooiste design computers ter wereld

 • Profielfoto
  Tim Keller

  GOUDVIS? Laat de Partij vd Dieren het maar niet horen…