Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 29 april 2008

Microsoft Messenger 7 is uit, valt tegen

De Mac Business Unit van Microsoft heeft vandaag een nieuwe versie van Microsoft Messenger (voorheen MSN Messenger) uitgebracht. Met versie 7 lijkt eindelijk de heilige graal bereikt te zijn: de mogelijkheid om audio- of videochats op te zetten met Messengermaatjes. Helaas blijkt de werkelijkheid minder rooskleurig. Het audiovisueel chatten is volgens Microsoft meer iets voor zakelijke gebruikers want slechts een zakelijke Microsoft account stelt je in staat om gebruik te maken van deze functie.

Wat blijft er dan over voor ‘the rest of us’? Niet veel meer dan de mogelijkheid om buddynamen aan contacten te koppelen, via bonjour binnen je lokale netwerk te chatten en documenten te delen. Op één functie lijkt de MBU extra trots te zijn. Met MS Messenger 7 is het namelijk mogelijk:

Chapeau! Wij kunnen niet wachten tot MS Messenger 8.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Microsoft Messenger 7 is uit, valt tegen
Sluiten