Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 23 april 2008

Mac Celebrity van de week: The Rolling Stones

Een band met laptop als extra bandlid op het podium is eerder regel dan uitzondering. Zo ook bij de Rolling Stones. Tijdens de laatste tour ’40 Licks’ stond er steevast een MacBook achter Charlie Watts.

Mick Jagger: “I want to get every night’s show so I can listen to it that night and know what was good and what didn’t work.” En zo geschiedde. De MacBook neemt ieder concert op en na het concert wordt alles direct gesynct met verschillende iPods. Na het applaus krijgen Mick en Keith hun iPod toegestopt en kunnen ze in de geblindeerde Mercedes Minivan richting hotel zichzelf bewonderen.

Op dit moment draait de Martin Scorcese documentaire Shine a light in de bioscoop waarin de betreffende iPod ook langs komt.


Reageer op artikel:
Mac Celebrity van de week: The Rolling Stones
Sluiten