Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 30 april 2008

Lenovo over de MacBook air

De Chinese computerreus Lenovo vindt dat ze met de ‘beyond thin and light’ Thinkpad X300 laptop een betere deal hebben voor onze mobiele medemens dan Apple met de MacBook air. Om dit te demonstreren zet Lenovo beide computers in een YouTube filmpje naast elkaar. De reclamestijl zul je onmiddellijk herkennen. Apple wordt overtuigend en humorvol gepakt op de Achilleshiel van de air: het gebrek aan poorten.

De nadelen van de Lenovo worden niet genoemd, maar daarvoor hebben we altijd nog oom Walt van de Wall Street Journal, die na een lofzang over de nieuwe Lenovo wel aangeeft dat de X300, dikker en duurder is en drastisch minder batterij’t.

Voorlopige eindstand: Apple – Lenovo: 1 – 1. Het filmpje vind je na de ‘Lees verder’

Reageer op artikel:
Lenovo over de MacBook air
Sluiten