Onno Titulaer
Onno Titulaer Nieuws 27 april 2008

Gouden MacBook Air

Van je hobby je beroep maken is voor velen een droom. Het begon allemaal in 2003 in Oregon (USA) met het zogenaamde “customizen” van computerkasten. Toen het werk in de media ging opvallen kwam er veel belangstelling en Computer Choppers was geboren. Door de innovatieve manier van hun ontwerpen en het vakmanschap was de stap naar laptops en andere electronica snel gemaakt. Inmiddels geniet Computer Choppers een grote reputatie in deze branche en stromen de orders binnen van over de hele wereld.

Enige tijd geleden heeft dit bedrijf de MacBook Air onder handen genomen en er een 24 karaats gouden vergulde versie van gemaakt. Het logo is afgezet met gekleurde saffieren en indien nodig kan de SuperDrive ook verguld worden geleverd.

Niet dat het echt nieuw is voor Computer Choppers want de iMac, MacBook Pro en de iPhone zijn reeds door hen onder handen genomen. Er zijn normaal 6 keuze mogelijkheden van bewerken waaronder Chrome, Black Nickel, 24kt Yellow Gold, White Gold, Rose Gold en Platinum. Als afwerking kan er nog gekozen worden uit Satin, Crystallite en Polished.

Kijk voor meer foto’s op de website van Computer Choppers.

Reageer op artikel:
Gouden MacBook Air
Sluiten