Rene Bouwmeester
Rene Bouwmeester Nieuws 2 april 2008

Een echte MacBook verdient een SASBAG

Het is een merkwaardig fenomeen: na aanschaf van een nieuwe MacBook Zonder, Pro of Air voelen hele volksstammen zich geroepen om het apparaat in een surfpak te hijsen in de vorm van een Tucano Second Skin, be.ez LArobe of soortgelijke nauwsluitende kledij.

Op zich niks mis mee, maar het leven wordt wel erg saai op die manier. Dat vonden ook de mensen achter het Nederlandse SASBAG. En aangezien zij een heuse modeontwerpster in de geledingen hebben, besloten ze er ook wat aan te doen.

Aldus ontstond de SASBAG: een made-to-order, op de website te specificeren hoes voor je MacBook. Kies een uitvoering (open, gesloten of envelop), een aansprekend dessin (met keuze uit onder meer klinkende namen als Grandma’s Tablecloth, Masculine Black en I Like Pigs!) en het model van je laptop (MacBook en MacBook Pro; binnenkort ook MacBook Air). Binnen vijf werkdagen na ontvangst van je betaling ben je helemaal good-to-go.

Elke SASBAG wordt met liefde en vakmanschap met de hand gemaakt. Heb je een nog grotere wens tot individualisering van je eigen unieke ik? SASBAG denkt graag met je mee om op basis van je eigen ideeën omtrent stof en model tot een volledig custom made SASBAG te komen.

Voor 38 euro inclusief de BTW en exclusief de verzendkosten (het versturen van een enkele SASBAG kost €2,60) lijkt het ons een no-brainer. Verlos jezelf van de terreur van de wetsuit en verblijd je laptop met een vrolijke hoes, in het dankbare besef dat je meehelpt om de wereld een heel klein beetje mooier te maken.

Je weet dat hij het verdient.

Meer informatie: www.sasbag.com

Reageer op artikel:
Een echte MacBook verdient een SASBAG
Sluiten