Rene Bouwmeester
Rene Bouwmeester Nieuws 2 april 2008

Die Sendung mit der Maus

“Hände hoch! Dies ist Miami Vice!”. Wie dol is op authentiek nagesynchroniseerde TV-series en beschikt over een bankrekeningnummer bij onze oosterburen, kan vanaf vandaag terecht in de Duitse iTunes Store.

Aan de mediawinkel is nu de mogelijkheid tot het downloaden van TV-programma’s toegevoegd. Uiteraard staan internationale succesnummers als ‘Lost’, ‘Grey’s Anatomy’ en ‘Desperate Housewives’ prominent in de schappen, maar ook lokale klappers als ‘Die Niels Ruf Show’, ‘Weibsbilder’ en ‘Genial Daneben’ zijn van de partij.

De Nederlandse interesse zal beperkt zijn, maar het is goed om te zien dat het uitrollen van bewegend beeld in de Europese iTunes Stores (in Engeland waren TV-shows al langer beschikbaar) nog steeds op de agenda staat.

Wij wachten likkebaardend op Stiefbeen en Zoon.

PS: Fans van Die Maus wenden zich tot de Die Seite mit der Maus voor MausSpots, MausSpielen, MausKarten en zelfs een heuse MausPodcast!

Reageer op artikel:
Die Sendung mit der Maus
Sluiten