Die Sendung mit der Maus

10 reacties

“Hände hoch! Dies ist Miami Vice!”. Wie dol is op authentiek nagesynchroniseerde TV-series en beschikt over een bankrekeningnummer bij onze oosterburen, kan vanaf vandaag terecht in de Duitse iTunes Store.

Aan de mediawinkel is nu de mogelijkheid tot het downloaden van TV-programma’s toegevoegd. Uiteraard staan internationale succesnummers als ‘Lost’, ‘Grey’s Anatomy’ en ‘Desperate Housewives’ prominent in de schappen, maar ook lokale klappers als ‘Die Niels Ruf Show’, ‘Weibsbilder’ en ‘Genial Daneben’ zijn van de partij.

De Nederlandse interesse zal beperkt zijn, maar het is goed om te zien dat het uitrollen van bewegend beeld in de Europese iTunes Stores (in Engeland waren TV-shows al langer beschikbaar) nog steeds op de agenda staat.

Wij wachten likkebaardend op Stiefbeen en Zoon.

PS: Fans van Die Maus wenden zich tot de Die Seite mit der Maus voor MausSpots, MausSpielen, MausKarten en zelfs een heuse MausPodcast!

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  Jor1

  Zucht… waarom zijn wij toch altijd de laatste met dit soort dingen…. Ik dacht dat nederland zo’n flexibel land was…:(

 • Profielfoto
  jeroentje

  supert gelijk een abbo genomen op de Sendung mit der Maus.

  ik ben al jaren fan :p

 • Profielfoto
  Robert de Groot

  Zo moeilijk is het toch niet Jør:
  VS: 303.600.000 inwoners,
  DE: 82.200.000 inwoners,
  NL : 16.400.000 inwoners.

 • Profielfoto
  Undaunted

  Goed punt Robert

 • Profielfoto
  Maarten ter Horst

  Het is arrogantie die Apple zich als multinational gewoon kan veroorloven om kleine landen te laten liggen. Jammer, maar niets aan te doen. In Nederland valt het trouwens nog mee… in Hongarije is er laatst een handtekeningenactie op touw gezet om daar ook een iTunes Store te laten openen. Een beetje hetzelfde als de NS die geen treinen in de Achterhoek en Friesland meer heeft, omdat deze in vergelijking met de intercities in de randstad te weinig opbrengen. Het kost te veel moeite in vergelijking met wat het oplevert.

  Google doet dit heel anders en is er principieel voorstander van om zijn techniek in letterlijk elke uithoek van de wereld en in elke taal aan de man te brengen.

 • Profielfoto
  Jor1

  Dat ligt toch niet aan apple maar aan de toeleveranciers… (providers, platenmaatschappijen en overheid). Dit heeft toch niets met het inwonersaantal te maken?

  Apple zou ook het liefst gisteren wereldwijd iTms en iPhone hebben…
  (lijkt mij tenminste…)

 • Profielfoto
  Chrissie

  Ja, ik heb me ook geabboneerd alleen geen tekenfilmpjes van de Maus :(
  Die duitse reportages hoef ik niet ik wil de Maus!!!!!
  Beetje jammer dus…..

 • Profielfoto
  Raridder

  Ik snap het zowiezo niet. Wanneer ik uit een andere tunes store met mijn cc iets wil bestellen gaat dat niet. Maar wel cd’s en dvd’s bestellen uit de UK of US via Amazon of whatever kan weer wel. Het levert Apple veel meer geld op als de Stores open zetten. Dit weerhoudt mij eigenlijk om een Apple TV aan te schaffen. Zo’n ding koop ik niet alleen voor m’n muziek. Dus Apple open gooien die handel.

 • Profielfoto
  klaasb

  Ik dacht dat nederland zo’n flexibel land was…

  Hoe kwam je op die gedachte? ???
  Nederland, het land van regeltjes van wieg tot graf en daar voorbij.

 • Profielfoto
  MacLoesje

  Het bekijken van de cartoons op Die Seite mit der Maus lijkt met mijn iBook onmogelijk. Ook na het downloaden van Flip4Mac lukt het niet. Wat jammer… of stom dat ik een mac heb uiteindelijk? :(