Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 14 april 2008

Apple TV update 2.0.2

Twee weken na Apple TV update 2.0.1 staat nu al weer versie 2.0.2 klaar voor alle Apple TV eigenaren. Net als vorige keer hult Apple zich in stilzwijgen over de verbeteringen die zijn doorgevoerd. Enig speurwerk in de reacties op MacRumors leert dat de menu’s nog iets vloeiender bewegen, in het bijzonder bij het browsen door Genres. Bovendien schijn je in Flickr nu ook een overzicht van de favoriete filmpjes van je contacten te kunnen zien. Helaas nog steeds geen movie rentals voor ons Beneluxers.

Er is nog geen positieve feedback of de matige betrouwbaarheid van de draadloze verbinding van de Apple TV op 802.11 N wifi-netwerken nu is opgelost. Wat merk jij van de update?

Reageer op artikel:
Apple TV update 2.0.2
Sluiten