Apple TV update 2.0.2

3 reacties

Twee weken na Apple TV update 2.0.1 staat nu al weer versie 2.0.2 klaar voor alle Apple TV eigenaren. Net als vorige keer hult Apple zich in stilzwijgen over de verbeteringen die zijn doorgevoerd. Enig speurwerk in de reacties op MacRumors leert dat de menu’s nog iets vloeiender bewegen, in het bijzonder bij het browsen door Genres. Bovendien schijn je in Flickr nu ook een overzicht van de favoriete filmpjes van je contacten te kunnen zien. Helaas nog steeds geen movie rentals voor ons Beneluxers.

Er is nog geen positieve feedback of de matige betrouwbaarheid van de draadloze verbinding van de Apple TV op 802.11 N wifi-netwerken nu is opgelost. Wat merk jij van de update?

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Martijn Snels

  Ach, rentals had ik toch al via de VS.:) Net ook weer een filmpje gehuurd:D

 • Profielfoto
  japiejo

  “alle Apple TV eigenaren”. One More Thing leert wel van zijn fouten… :)

 • Profielfoto
  Finish

  Bij mij loopt de bibiotheek van films veel sneller, alles staat op streamen en de verbinding naar mijn Apple 24″ imac gaat nu supper snel als hij de bibliotheek ophaalt. In eerste instantie wat opstart problemen gehad alle netwerk kabels eerst los gehad daarna wel weer verbinding met de rest van mijn apple’s. Verder kan ik nog steeds geen verbinding krijgen met mijn PC MEDION. Apple TV leest hem niet en ook de PC niet.
  Verder niet zoveel ondekt……