Anoniem
Anoniem Nieuws 11 april 2008

Alfred Konijnenbelt neemt afscheid van MacFan

Na 13 jaar en 76 edities is het mooi geweest. Tenminste, dat zegt Alfred Konijnenbelt, hoofdredacteur van MacFan. Tijd om de frisse lucht op te zoeken.

Met het volste vertrouwen draagt hij zijn taken met ingang van het aankomende nummer over aan Miro Lucassen. En Alfred? Alfred gaat buiten spelen. Letterlijk…

Volgens de scheidend hoofdredacteur is het voor zowel hemzelf als voor het blad goed dat de wegen zich gaan scheiden. Het gaat goed met MacFan en dat zal onder de bezielende leiding van Miro Lucassen zeker worden voortgezet, aldus Konijnenbelt.

Inmiddels is het redactiebureau ingeruild voor de frisse buitenlucht van Het Oosten des lands. Daar heeft Alfred een nieuwe uitdaging gevonden als zakelijk leider van het festival De Tuin Der Lusten. Zijn nieuwe werkterrein bevindt zich op prachtige landgoederen in de oostelijke gebiedsdelen.

Daarnaast gaat Alfred zich meer focussen op zijn freelance werkzaamheden: de ontwikkeling van web-concepten, sites bouwen en advisering aan bedrijven en organisaties op het gebied van automatisering.

One More Thing bedankt Alfred van harte voor zijn bijdragen aan een prachtig blad en wenst hem veel plezier en succes met zijn nieuwe bezigheden.

Reageer op artikel:
Alfred Konijnenbelt neemt afscheid van MacFan
Sluiten