Anoniem
Anoniem Nieuws 3 april 2008

160GB SSD voor MacBook Air niet ver weg

Mocht je nadenken over de aanschaf van een MacBook Air met de optionele, en vooral dure, SSD (Solid State Drive), dan is het misschien raadzaam om nog heel even te wachten.
Intel heeft namelijk aangekondigd binnenkort een 1,8 inch SSD uit te brengen met een capaciteit van 160GB, die ook nog eens klein genoeg is om in een MacBook Air te plaatsen.

Intel beweert dat vooral computers met snelle processors flinke snelheidswinst kunnen maken met deze SSD’s. Omdat de doorvoersnelheid van data naar een conventionele harde schijf meestal de vertragende factor in het proces is, bewijst de SSD juist daar zijn diensten. De nieuwe SSD’s worden uitgebracht in een 2,5 en 1,8 inch formaat, met capaciteiten van 32, 64, 120 en 160GB.

Op dit moment is de meerprijs voor een 64GB SSD in de MacBook Air een niet misselijke 1169 euro. Dat geeft te denken over de prijzen die zullen worden gevraagd voor de 160GB versie. Wij wensen je succes met sparen!

Reageer op artikel:
160GB SSD voor MacBook Air niet ver weg
Sluiten