Maarten ter Horst
Maarten ter Horst Nieuws 1 april 2008

10 tips om de productiviteit op je Mac te verkleinen

Wat is dat toch met dat Apple- en Googletuig? Jaarlijks verschijnen er weer de meest hilarische en doorzichtige 1-aprilgrappen op internet. Het leukste dit jaar vinden wij de lijst van dr. Macenstein met manieren om de productiviteit op je Mac te verminderen. Dat is een aanrader om helemaal door te lezen. Daarnaast trapten verschillende websites in het verhaal dat het iPhone Dev Team, de maker van jailbreak-software voor de iPhone, opgekocht is door een niet nader genoemd bedrijf. Wel interessant is ook de pagina met retro-Applenieuws van Appletell.

Google maakt het dit jaar echter wel heel erg bont. Check de waslijst aan grappen van de verschillende afdelingen van de internetgigant. Op YouTube verwijzen alle aanbevolen video’s op de voorpagina naar Rick Astley. Wie in Google Docs vandaag een nieuw bestand wil openen, kan niet alleen kiezen voor een nieuw tekstdocument of nieuwe spreadsheet, maar ook voor een nieuw vliegtuig, een stuk papier met aangegeven vouwranden voor een vliegtuigje. Het leukste is wel het nieuwe Gmail Custom Time, waarmee je aan je mailtjes een eerdere datum kunt meegeven en als ‘gelezen’ kunt laten markeren in de mailbox van de ander, wat handig is als je vergeten bent op tijd je oma een gelukkige verjaardag te wensen.

Wie weet komen ook dit jaar sommige grappen daadwerkelijk uit…

Reageer op artikel:
10 tips om de productiviteit op je Mac te verkleinen
Sluiten