Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 19 maart 2008

Wired: waarom Apple alles fout doet en er zoveel succes mee heeft

De beroemde Applejournalist en Applefanboy Leander Kahney schrijft in Wired Magazine uitvoerig over de bedrijfscultuur van Apple en de vreemde streken van Steve. De amusante kost geeft een kijkje in de keuken en vergelijkt Apple met de algemeen geaccepteerde Silicon Valley-standaard:
– omhels open standaarden
– vertrouw op de keuzes en wijsheid van de massa
– behandel je medewerkers als god

Juist ja. Het is duidelijk dat Apple niet helemaal voldoet aan dit lijstje. Lees het hele, vier pagina’s lange, artikel in het Engels online, of kijk of je er met de automatisch gegenereerde vertaling chocolade van kunt maken.

Reageer op artikel:
Wired: waarom Apple alles fout doet en er zoveel succes mee heeft
Sluiten