Onno Titulaer
Onno Titulaer Nieuws 9 maart 2008

The mail is here!

We kunnen ons allemaal wel de keynote-speech van afgelopen Januari herinneren. Op het podium stond Apple CEO Steve Jobs met zijn stoere hiking schoenen, terwijl hij fier een gele enveloppe omhoog hield. Hieruit toverde hij de MacBook Air, waarbij de enveloppe synoniem stond voor dun, dunner dunst ofwel Thinnovation.

Met dit gegeven in hun achterhoofd bedachten Jona Bechtolt and Claire L. Evans speciaal voor de MacBook Air The AirMail laptop sleeve.

De AirMail laptop sleeve is handgemaakt van vinyl met aan de binnenzijde een heerlijk zachte fleecestof waardoor de “Air” goed beschermd is. Om het ontwerp helemaal compleet te maken zijn ook de twee rode knopen en het koordje aangebracht. Voor de prijs van $ 29,95 kan deze sleeve van u zijn.

Nu de MacBook Air zelf nog.

Reageer op artikel:
The mail is here!
Sluiten